Sociale media blokken aanmaken op je website

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 11:46 AM

1. Ga naar “Inhoud” - “Widgets”

1. Je ziet nu een overzicht van alle widgets die al reeds werden aangemaakt op je website. Klik bovenaan op aangepast blok toevoegen.

1. Wanneer je hierop klikt, zie je een overzicht van alle aangepaste blokken die je kan aanmaken voor jouw website. Klik op sociale media.

1. Je krijgt nu een scherm te zien waar je de verschillende sociale mediakanalen van de organisatie kunt instellen.

1. Geef het blok een beschrijving

1. Je kan de verschillende sociale media kanalen toevoegen aan de hand van een URL en een link tekst.

1. Je kan een nieuw mediakanaal toevoegen door te klikken op Item toevoegen

1. Wanneer alle velden zijn ingevuld, kan je het aangepaste blok toevoegen aan je website door op opslaan te klikken.