Waar kan ik de website-instellingen vinden?

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 01:59 PM

1. Ga naar Instellingen - Paddle CMS Platform

1. Je bent nu terechtgekomen op de website-instellingen.

1. Hier kan je volgende instellingen wijzigen

1. Algemene instellingen van de website

1. Je kan een standaardafbeelding kiezen, die zal gebruikt worden wanneer je de link van de website deelt op sociale media. Wanneer je de links van een specifieke pagina deelt zal de hoofdafbeelding van die pagina getoond worden indien er geen hoofdafbeelding gekozen werd wordt de standaardafbeelding van de website getoond..

1. Je kan hier ook de sticky navigation activeren

1. Je kan het fly-out menu activeren

1. Je kan ervoor kiezen om de navigatie onder het logo te plaatsen in plaats van naast het logo.

1. Je kan hier bepalen of je de zoekbalk in de header wilt tonen of niet

1. Je kan de logo instellingen hier aanpassen.

1. Wanneer je het gebruik van het standaardlogo afvinkt, dan kan je zelf kiezen welk logo je gebruikt op de website

1. Je kan de zoekinstellingen van de website aanpassen

1. Je kan ervoor kiezen om het zoekicoon zichtbaar te maken of te verbergen

2. Je kan een alternatieve tekst ingeven wanneer er geen resultaten beschikbaar zijn.

3. Je kan een placeholder plaatsen in de zoekbalk om aan te geven wat er in de zoekbalk moet geplaatst worden.

2. Je kan de inlogpagina aanpassen

1. Je kan de achtergrondpagina wijzigen.

2. Je kan de titel van inlogpagina wijzigen