Een automatisch arts overzichts blok toevoegen aan je Paddle website

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 11:14 AM

Deze module geeft je de mogelijkheid om een arts blok toe te voegen aan een pagina, die alle artsen van een dienst gaat groeperen. Wanneer een arts wordt toegevoegd aan een dienst, dan zal dit ook automatisch worden toegevoegd aan het blok. Om dit blok toe te voegen aan een pagina kan je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de pagina waar je het blokje wilt toevoegen

1. Klik op Layout

1. Ga naar de sectie waar je het blok wilt toevoegen

1. Klik op blok toevoegen binnen de gewenste sectie

1. Rechts zie je nu een scherm met alle verschillende blokken die je kan toevoegen aan je website. Zoek in dit overzicht naar “Automatisch teamblok voor artsen” via de zoekfilter. Klik op het bekomen resultaat.

1. Je kan aan de rechterkant van je scherm het blok nu instellen.

1. Kies de dienst waarvan je de verschillende artsen wilt tonen op je pagina.

2. Geef aan of je het onderscheid wil maken tussen medisch diensthoofd en artsen

3. Indien je ervoor kiest om artsen weer te geven, kan je er voor kiezen om het blok automatisch te splitsen op basis van de functie van de arts (zo zullen alle artsen onder een titel "Arts" getoond worden en alle consulenten onder de titel "Consulent".

4. Kies een sorteervolgorde. Je kan sorteren op basis van voornaam en achternaam

5. Kies een weergavemodus

1. Lange weergavemodus geeft meer informatie over de verschillende dokters.

2. korte weergavemodus geeft minder informatie over de verschillende dokters van de gekozen dienst

1. Wanneer het blok is ingesteld, klik je op “Blok toevoegen” om het blok toe te voegen aan je pagina.

2. Vergeet niet om de pagina op te slaan zodat je wijzigingen aangepast worden.