Wat is een rabbit hole

Een rabbit hole wordt gebruikt om een redirect te leggen van een bestaande webpagina naar een andere webpagina of andere website.

Rabbit hole instellen voor een pagina

1. Ga naar de pagina waar je de rabbit hole wilt instelle

2. Klik op “Bewerken”

1. Aan de rechterkant van je pagina zie je enkele pagina-instellingen die je kan aanpassen. Zoek in deze instellingen naar de rabbit hole instellingen en klik hierop.

1. Door hierop te klikken openen de verschillende instellingen voor het maken van een Rabbit hole.

1. Je kan kiezen om de pagina het Globale gedrag te laten vertonen. De pagina gaat dan gewoon getoond worden.

2. Je kan ervoor kiezen dat er een melding wordt gegeven dat de pagina niet gevonden werd.

3. Je kan de pagina doorsturen naar de juiste pagina.

1. Je moet in een apart veld dan de doorstuurlink invullen.

4. Je kan ook de toegang van de pagina beperken.

5. Of je kan de pagina tonen.

1. Wanneer je de gewenste rabbit hole instellingen hebt gekozen, dan kan je de pagina opslaan door op opslaan te klikken.