Hoe kan je de instellingen van de externe links aanpassen

1. Ga naar Instellingen - Gebruikersinterface - Externe links

1. Je wordt nu doorgestuurd naar het overzicht van alle instellingen van de externe links. Hier kan je volgende aanpassingen doorvoeren.

1. Je kan ervoor kiezen om een icoon toe te voegen aan de externe links.

2. Je kan iconen toevoegen wanneer er een mailto link wordt gevonden.

3. Je kan een icoon toevoegen voor links bij afbeeldingen.

4. Je kan ervoor kiezen om het icoon van een externe link te plaatsen voor of na een link te plaatsen

5. Je kan kiezen om een uitzondering te maken voor het icoon, wanneer het doorgestuurd wordt naar een link in hetzelfde domein.

6. Je kan kiezen om een externe link te openen in een nieuw tabblad of niet.

7. Je kan ervoor kiezen om de bezoeker een pop-up te geven die de bezoeker waarschuwt van de externe link.

8. Wanneer je alle nodige instellingen hebt ingesteld, kan je de instellingen opslaan door op opslaan te klikken.

9. bt ingesteld, kan je de instellingen opslaan door op opslaan te klikken.