Deze module laat enkel toe om een blok toe te voegen aan een pagina. Hieronder vind je een stappenplan over hoe je dit blok kan toevoegen aan een pagina.

1. Ga naar de pagina waar je dit blok wilt toevoegen.

2. Klik op lay-out

3. Via Blok toevoegen > Paddle components zou je het banner blok moeten vinden. Klik je hierop dan zal je dit blok kunnen configureren.

1. Hierin heb je de mogelijkheid om een bovenschrift en een onderschrift toe te voegen aan het blok.

2. Daarnaast kan je alvast de ratio van je logo bepalen.

3. Je kan het logo uploaden via de blauwe button. Hierbij kan je het logo halen vanuit je eigen computer en uploaden in de website of via de mediatheek van de website.

4. Je kan er een bijschrift bijplaatsen of een URL aan toevoegen. Deze URL kan zowel een interne als een externe link zijn.

5. Eenmaal het blok is ingesteld, kan je het blok toevoegen aan de website.