Embedded media toevoegen aan de website die je kan hergebruiken.

Gewijzigd op Fri, 23 Apr 2021 om 04:36 PM

1. Navigeer naar het tabblad inhoud en daarna klik je op widgets, zoals hieronder wordt afgebeeld.

1. Eenmaal op de widget pagina, kan je een overzicht zien van alle widgets beschikbaar in het CMS. Je kan er ook toevoegen door op de knop “Aangepast blok toevoegen” te klikken.

1. Je kan dan kiezen welk blok je wilt aanmaken. In dit geval kiezen we ervoor om een embed widget aan te maken.

1. Je krijgt een nieuw scherm te zien, waar je de HTML code kan in plaatsen. De HTML code is de embed code, die je kan kopiëren vanuit Youtube of andere bronnen. Hieronder vind je een afbeelding van een Google Maps kaart en waar je de embed-code kunt vinden.

1. Deze code kopieer je in het html-code invulveld van het CMS om de video te embedden.