Wat kan je doen met de webformulieren module

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 11:40 AM

• Gebruikers kunnen bestaande webformulieren bekijken

• Gebruikers kunnen webformulieren toevoegen aan het CMS

• Gebruikers kunnen velden toevoegen aan een webformulier

• Gebruikers kunnen velden van een webformulier ook bewerken

• Gebruikers kunnen voorwaarden geven aan bepaalde velden.

• Formulieren kan je opsplitsen in meerdere pagina’s

• Je kan als gebruiker ook de verzendknoppen aanpassen.

• De gebruiker kan de instellingen van de webformulieren aanpassen, waaronder de algemene instellingen, formulierinstellingen, de instellingen voor de inzendingen en de instellingen voor eventuele bevestiging.

• Gebruikers kunnen e-mailinstellingen aanpassen, zodat het mogelijk is om vanuit het webformulier e-mails te versturen.

• Mogelijkheid om pdf’s toe te voegen aan het webformulier.

• Inzendingen beheren en downloaden

• Gebruikers kunnen het gemaakte webformulier raadplegen.

• Het webformulier kan worden toegevoegd aan een pagina.

Voor meer gedetailleerde informatie over de werking van deze module en de uitbreidingen beschikbaar voor deze module, kan je de handleiding raadplegen die specifiek bedoeld is voor de webformulieren.