Hoe plaats ik een custom inlogpagina voor mijn website?

Gewijzigd op Tue, 29 Mar 2022 om 03:47 PM

Dit stappenplan geeft je meer uitleg hoe je de instellingen van deze module kunt aanpassen.

1. Ga naar instellingen en naar Basis website instellingen zoals hieronder afgebeeld staat.

1. Je krijgt een overzicht met alle verschillende instellingen van de website. Scroll naar onderen om de aangepaste inlogpagina te bereiken.

1. Om je achtergrondafbeelding op de inlogpagina aan te passen, kan je op afbeelding kiezen onder “Achtergrondafbeelding”.

1. Je kan ook andere elementen invullen zoals een titel en contactgegevens.

1. Een titel wordt dan weergegeven op de inlogpagina. Iedere gebruiker die zichzelf inlogt zal dan dezelfde titel zien.

2. Contact e-mailadres geeft de gebruiker de mogelijkheid om bij bepaalde inlogproblemen contact op te nemen met een verantwoordelijke om hen te helpen.

2.  Wanneer je dit hebt ingevuld, kan je de instellingen opslaan.