Hoe beheer ik de URL-aliassen van een bepaalde pagina?

Gewijzigd op Thu, 14 Apr 2022 om 06:20 PM

Op je pagina heb je de mogelijkheid om alle aliassen te tonen die de pagina heeft. Hierin heb je de mogelijkheid om een bepaalde URL-alias toe te voegen. Let wel: Generieke aliassen kunnen niet worden aangepast of verwijderd. Hieronder vind je een stappenplan hoe je een extra URL-alias kunt toevoegen aan je pagina.

Waar vind ik een overzicht van de URL-aliassen voor een bepaalde pagina.
  1. Ga naar de pagina waar je de URL-aliassen van wilt nakijken.

2. Klik op bewerken

3. Scroll naar onderen tot je aan de rechterkant URL-alias tegenkomt.

1. Wanneer je dit openklikt, kan je een overzicht vinden van alle URL-aliassen voor die pagina.

Hoe voeg ik een URL-alias toe aan de pagina?

1. Ga naar de pagina waar je de URL-aliassen van wilt nakijken.

2. Klik op bewerken

3. Scroll naar onderen tot je aan de rechterkant URL-alias tegenkomt.

1. Klik op “Add URL alias”

1. Je wordt daarna naar een nieuwe pagina doorgestuurd. Daar kan je de URL-alias toevoegen.

1. Daarin worden volgende velden getoond:

1. System path: het pad van de pagina waarvoor je een alias wilt plaatsen.

2. URL-Alias: De alias die je kan toevoegen voor de pagina.

2. Eens je de juiste Alias hebt gekozen, dan kan je klikken op “Save” om de alias op te slaan.

Een URL-alias verwijderen
  1. Wanneer een aangepaste URL-alias hebt toegevoegd heb je ook de mogelijkheid om deze alias opnieuw te verwijderen.

2. Hiervoor kan je naar het overzicht van de URL-aliassen gaan.

3. Naast een URL-alias kan je klikken op het pijltje naast “Bewerken”

4. Daarna kan je klikken op verwijderen om te verwijderen.