MailChimp API key toevoegen

Gewijzigd op Mon, 26 Sep 2022 om 10:21 AM

1. Ga naar instellingen en naar Paddle modules zoals hieronder afgebeeld staat.

1. Je krijgt een overzicht van alle modules die werden geactiveerd voor je website. Tussen deze lijst vind je MailChimp module. Klik daarop.

2. Wanneer je hierop hebt geklikt, kan je helemaal naar onder scrollen.

3. Klik op de link “MailChimp API instellingen”

4. Vul in het veld “MailChimp API-sleutel” de key uit de MailChimp account in. Je kan de key genereren via het MailChimp API dashboard

5. Sla de instellingen op