Een studierichting aanmaken

Gewijzigd op Mon, 26 Sep 2022 om 12:21 PM

1. Ga naar inhoud > Inhoud toevoegen > Studierichting

1. Wanneer je hierop klikt, kan je starten met de studierichting op te bouwen. Je krijgt volgende velden die je kan invullen:

1. Titel: Hier vul je de naam van je studierichting in.

2. Inhoud: Hier kan je alvast wat meer algemene informatie over de studierichting plaatsen.

3. Hoofdafbeelding: Een hoofdafbeelding kan je toevoegen als extra teaser bij zoekresultaten of bij het delen op sociale media.

4. Aantal uur per week op de werkplek: In dit veld kan je aanvullen hoeveel uren per week er op het programma staan.

5. Studiegebied: Hier kan je aangeven om welk studiegebied het gaat.

6. Graad: Hier kan je aangeven over welke graad het gaat.

7. Inhoud: Hier kan je nog extra inhoud toevoegen aan je studiefiche.

8. Meer info link: Indien je een andere website of pagina hebt, die meer informatie kan geven over de link, dan kan je die pagina hier plaatsen.

9. Toelatingsvoorwaarden: De toelatingsvoorwaarden van de opleiding kan je hier plaatsen.

10. Wat kan ik worden? Je kan in dit veld plaatsen wat de toekomstperspectieven zijn omtrent de opleiding.

11. Locatie: Je kan aangeven waar de opleiding zich bevindt via de locatieknop.

12. Duur van de opleiding: Je kan de duur van de opleiding in dit veld meegeven.

13. Spotify link: in dit veld heb je de mogelijkheid om een spotify link te delen met je bezoekers.

14. Links: Je kan nog extra links toevoegen in dit veld.

15. Extra info: Je kan in dit veld bepaalde extra info toevoegen.

2. Wanneer je de gewenste velden hebt ingevuld, kan je nog enkele trefwoorden invullen en algemene termen linken aan de pagina.

3. Daarnaast kan je ook nog de pagina-instelllingen beheren:

1. Aan de rechterkant van je pagina vind je nog enkele extra instellingen, zoals menu-instellingen. Menu-instellingen zorgen ervoor dat je je pagina kan  toevoegen aan je structuur. Om dit te activeren klik je op “Voorzie een menulink”. Wanneer dit aangevinkt staat kan je de pagina toevoegen aan een of meerdere navigaties.

1. Je kan ook kiezen om je pagina niet vindbaar te maken voor interne zoekfuncties. Dit kan je instellen door het vakje “Uitsluiten van externe zoekfunctie” aan te vinken.

1. Je kan de pagina extra optimaliseren voor zoekmachines door gebruikt te maken van de metatags. De Metatags geven je de mogelijkheid om vindbaarheid van je website te verbeteren door handmatig de SEO-titel en de SEO beschrijving toe te voegen

1. Je kan per pagina ook heel gedetailleerd de metatags instellingen aanpassen om een specifieke pagina heel goed vindbaar te maken voor een bepaald doelpubliek..

2. Je kan ook zelf instellen wanneer een pagina gepubliceerd wordt en wanneer deze gedepubliceerd wordt.

1. Dit kan je instellen door op de tab “Publicatie-opties” te klikken.

1. Wanneer je alle instellingen en velden hebt ingevuld, kan je de pagina opslaan.