Hoe kan je velden automatisch invullen op basis van het gebruikersprofiel?

Gewijzigd op Fri, 30 Sep 2022 om 10:39 AM

Met deze module kan de voornaam, achternaam en het mailadres van een gebruiker automatisch ingevuld worden.

Let wel op, de gebruiker moet hiervoor ingelogd zijn in de website!

1. Ga naar je webformulier en kies voor bouwen

2. Kies voor element toevoegen

3. Voeg een tekstveld toe

4. Bij “Vul automatisch een van de volgende velden in, op basis van het gebruikersprofiel” kies je voor voornaam of achternaam

5. Om je veld niet-aanpasbaar te maken, ga naar “Formulierweergave” en schakel het vinke bij “Alleen lezen veld” in

6. Sla het element op

7. Herhaal stap 2 - 6 indien nodig

8. Kies voor element toevoegen

9. Voeg een e-mailadres veld toe

10. Zet het vinkje bij “Vul het e-mailadres automatisch in op basis van het gebruikersprofiel” aan

11. Om je veld niet-aanpasbaar te maken, ga naar “Formulierweergave” en schakel het vinke bij “Alleen lezen veld” in

12. Sla het element op

13. Sla je webformulier op