Voor wie is de Paddle Helpdesk bedoeld?

Gewijzigd op Thu, 01 Jun 2023 om 04:34 PM

De Paddle helpdesk staat ter beschikking van alle gebruikers van elke website waarvoor een Paddle-licentie actief is.

'Gebruikers' zijn de personen die over een account beschikken in het Paddle CMS-platform als een redacteur, een hoofdredacteur of een webadmin

De Paddle helpdesk is bedoeld om gebruikers te helpen door hun gebruikersvragen te beantwoorden.

Binnen een standaardlicentie is het niet voorzien dat de helpdesk inhoudelijke taken uitvoert op jouw website.

Hiervoor bestaan er supportpakketten. Indien je interesse hebt in zo'n supportpakket, neem dan contact op met jouw projectmanager of via communicatie@paddle.be

Kennisdatabank

Welkom in de kennisdatabank. We beschikken ook over een uitgebreide kennisdatabank. In de kennisdatabank staan heel aantal "how-to" artikelen uitgewerkt met stappen en schermafbeeldingen voor bepaalde functionaliteiten en modules.