Configuratie van de taalwisselaar

Gewijzigd op Fri, 23 Jun 2023 om 11:28 AM

Als beheerder kan je zelf kiezen welke geactiveerde talen getoond worden in taalwisselaar (language switch).

Zo kan je er voor kiezen om een geactiveerde taal voorlopig nog niet te tonen in de front-end tot de vertaling klaar is.

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Configuratie van de taalwisselaar
  2. Kies per taal of deze taal getoond mag worden in de back-end of front-end
  3. Klik op opslaan

Opgelet: een taal kan enkel in de front-end getoond worden als deze ook geactiveerd is voor de back-end