Hoe kan ik een bestaande pagina opslaan als template?

Gewijzigd op Tue, 21 Nov 2023 om 11:34 AM

Opgelet! Opslaan van een pagina als template kan je enkel als je webadmin rechten hebt!

1. Open de pagina die je wil opslaan als template
  2. Ga naar "Bewerk"
  3. Klik bovenaan of onderaan op de knop "Opslaan als template"

Enkele aandachtspunten:

• Enkel de inhoud die je hebt aangepast bij "Lay-out", de algemene woordenlijst, de trefwoordenlijst en de afgeschermde inhoud zal overgenomen worden naar pagina's die vanaf deze template vertrekken
  • Pagina's die je opslaat als template kunnen niet langer bezocht worden door een niet ingelogde bezoeker
  • Templates verschijnen niet in het inhoudsoverzicht maar komen onder "Templates" te staan (bij inhoud)