Hoe kan ik een bestaande pagina aanpassen op basis van een template?

Gewijzigd op Tue, 21 Nov 2023 om 11:32 AM

Bij het updaten van een bestaande pagina op basis van een template, worden alle blokken die reeds aanwezig zijn op de pagina verwijderd. De inhoud die je hebt ingegeven via "Bewerken" wordt wel behouden.

Denk dus goed na of je dit wil doorvoeren!

1. Open de pagina die je wil aanpassen op basis van een template
  2. Ga naar bewerken
  3. Klik bovenaan of onderaan op de knop "Genereren via template"
  4. In het template overzicht zie je nu alle beschikbare templates voor jouw pagina type
  5. Bij de template die je wil gebruiken klik bij acties op "Template gebruiken"
  6. Klik op Template gebruiken om te bevestigen dat je wil starten met deze template
  7. Je pagina werd nu aangepast