Social Media Links toevoegen op je website.

Gewijzigd op Thu, 23 Nov 2023 om 04:06 PM

Na het activeren van de module kan je een blokje "Social Media Links" toevoegen op je website.

1. Open de pagina waar je graag het blokje wil toevoegen en klik op de knop "Layout".
  2. Click "+ Blok toevoegen" om een blokje te zoeken.
  3. In het input veldje bovenaan geef je "social" en klik op de suggestie "Social Medial Links".
  4. Nu kom je terecht op een lijst met de settings van allerlei Social Media platformen.
  5. Bij elk platform kan je een URL ingeven alsook een korte beschrijving.
  6. Daarna scroll je naar beneden en klik je "Blok toevoegen" om het blokje toe te voegen.
  7. Enkel nog de pagina bewaren via de knop "Layout opslaan".