GO! Thema: toptaken toevoegen

Gewijzigd op Thu, 04 Jan 2024 om 12:28 PM

Wat zijn toptaken en hoe stel ik ze in?

De toptaken zijn belangrijke knoppen/acties onder de header. Meestal staan zaken als contactinformatie, team, aanbod, stage, voor ouders, en dergelijke bij de toptaken.

Je kan toptaken toevoegen via de Lay-outpagina

Voeg vervolgens een Link-blok toe. Om dat te doen maak je een nieuwe sectie met drie of vier kolommen.

Klik vervolgens binnen de nieuwe sectie op 'Blok toevoegen'.

Typ de eerste letters van 'link' en kies voor 'Link blok':

Voor meer details over de instellingen van kleuren binnen het linkblok (bv. verschillende weergavemodi midden of kort, Font Awesome-iconen), ga naar het artikel over linkblok instellen

Kies voor de kleuren een duidelijke, leesbare combinatie. Vaak is het geschikter om een witte of zwarte tekst te gebruiken op de primaire of secundaire kleur van jouw school als achtergrondkleur. Bij sommige kleurencombinaties is het mooier om als randkleur ‘geen’ te kiezen.