De favorietenlijst module instellen

Gewijzigd op Di, 21 Mei om 4:42 PM

Het instellen van de favorietenlijst module kan enkel door webadmins

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle modules

2. Open de favorietenmodule

3. Hier vind je alle mogelijke instellingen voor deze module terug

a. Paginatypes
Stel hier in voor welke paginatypes je het hartje naast de titel wil laten verschijnen (en welke paginatypes dus opgeslagen kunnen worden in een favorietenlijst)

b. Standaard zichtbaarheid
Kies hier wie het hartje mag zien en wie favorieten mag kunnen opslaan:

• Iedereen: ook niet-ingelogde gebruikers mogen favorieten opslaan
  • Geauthenticeerde gebruikers: enkel ingelogde gebruikers mogen favorieten opslaan
  • Specifieke gebruikers: enkel gebruikers met een specifieke rol mogen favorieten opslaan

c. Tekst voor "Mijn favorieten" pagina
De tekst die verschijnt bovenaan de pagina met favorieten die een bezoeker te zien krijgt.

d. Onderwerp van de e-mail
De onderwerp-lijn die getoond wordt bij het versturen van een mail met een opsomming van favorieten (opslaan)

e. Mail die verzonden wordt bij het opslaan van een favorietenlijst
De inhoud van de mail die verstuurd wordt bij het opslaan van favorieten. Het is mogelijk om hier met tokens te werken:

• [favorites_list:url] = de link naar de favorietenlijst,
  • [favorites_list:list] = Oplijsting van titels
  • [favorites_list:name] = Naam van de bezoeker,
  • [site:name] = Naam van de website

f. Tekst die getoond wordt bij het delen van een favorietenlijst
De tekst die getoond wordt aan een bezoeker wanneer hij klikt op "Delen"

g. Tekst die getoond wordt bij het wissen van de favorietenlijst
De tekst die getoond wordt aan een bezoeker wanneer hij klikt op "Wissen"