Overzicht met favorieten raadplegen en gebruiken

Gewijzigd op Di, 21 Mei om 5:11 PM

Een bezoeker kan zijn eigen favorietenlijst raadplegen door het volgende in te typen achter de URL van de website: /favorites/list/own

Opgelet!

• Wanneer de bezoeker geen account heeft op jouw website, worden favorieten enkel bewaard binnen 1 sessie. De bezoeker moet zijn lijst opslaan of delen om de volgende keer hierop verder te kunnen werken

• Indien de bezoeker wel een account heeft op jouw website, worden favorieten permanent opgeslagen binnen zijn account

Via het overzicht van favorieten kan de bezoeker

• Zijn lijst opslaan
    De lijst wordt dan met een unieke URL doorgestuurd naar zijn mailadres zodat hij hier op een later moment aan kan verder werken

• Zijn lijst delen
    Er wordt een unieke URL gegenereerd die daarna kan gedeeld worden.

• Zijn lijst wissen
    Alle items worden gewist als favoriet

Via de link uit de mail of de gedeelde URL kan je favorieten toevoegen aan jouw lijst via de knop "Toevoegen aan mijn favorietenlijst"