Elke website heeft zijn eigen URL om in te loggen. Deze URL is telkens opbouwd via eenzelfde patroon: https://afkortingonderzoeksgroep-vub.login.paddlecms.net/user. Ook als de website live gaat, zal je via deze URL kunnen inloggen om aanpassingen te doen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu ?

Wanneer je jouw wachtwoord vergeten bent, kan je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen via :https://afkortingonderzoeksgroep-vub.login.paddlecms.net/user/password. Je geeft daar jouw e- mailadres in en ontvangt vervolgens een e-mail met link om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Het is mogelijk dat deze e-mail in jouw map met ongewenste e-mails binnen komt.