Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu gedaan?

Gewijzigd op Fri, 19 Aug 2022 om 04:02 PM

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kan je deze uiteraard gaan resetten. De volgende stappen tonen hoe je dit kunt doen.

1. Je surft eerst naar één van de volgende links:

• https://[jouw domein]/user/password (bij een meertalige website kan ook: https://[jouw domein]/nl/user/password).
  • https://[naam organisatie].paddlecms.net/user/password.

2. Dan zie je de onderstaande pagina, hier geef je je gebruikersnaam of e-mailadres in en klik je op de knop "Verzenden".

3. Hierna wordt er een e-mail gestuurd naar het gelinkte e-mailadres met daarin een link om je paswoord te resetten.

4. Na klikken op de link in de net doorgestuurde e-mail krijg je de onderstaande pagina te zien. Hier klik je op de knop "Inloggen".

5. Hier kan je dan je paswoord opnieuw instellen.

6. Enkel nog de wijzigingen bewaren door op de knop "Opslaan" te klikken en klaar. Het paswoord is opnieuw ingesteld.