GO!-thema: hoe stel je de navigatie in?

Gewijzigd op Thu, 21 Dec 2023 om 03:30 PM

Hoe stel je de navigatie in?

Ga naar Instellingen > Paddle CMS platform > Paddle modules > GO! Thema

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Klik op ‘GO! Thema’ in de lijst.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Scroll naar onder tot je bij ‘Navigation settings – Style’ komt.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Hier kan je de volgende zaken aanpassen:

• ‘Active item color’: dit bepaalt de tekstkleur van de actieve pagina in het menu.
  • ‘Inactive color’: dit bepaalt de tekstkleur van de INactieve pagina’s in het menu.
  • ‘Background color fir active item’: dit bepaalt de achtegrondkleur van het actieve item.
  • ‘Background and border color for inactive items’: dit bepaalt de kleur van de rand en de kleur van de achtegrond van de non-actieve items in het menu.

• Vink ‘Display the text in uppercase’ aan om de navigatie in hoofdletters weer te geven.

Klik steeds op ‘instellingen opslaan’ helemaal onder aan de pagina.

Wil je weten hoe je de footer, zoekpagina's en social media styling van je GO!-thema instelt? Klik dan hier door naar de artikels:

GO!-thema instellen: Footer

GO!-thema instellen: zoekpagina’s

GO!-thema instellen: social media styling