GO! Thema: header toevoegen of instellen

Gewijzigd op Wed, 03 Jan 2024 om 01:59 PM

Wat is de header en hoe stel ik die in?

De header is de hoofdafbeelding op de homepagina van je website. Je kan die zelf toevoegen en aanpassen.

Je kan de header-component bewerken via de Lay-outpagina, en daarna via de 'Configureren'-knop van de header.

Is er nog geen header? Voeg deze toe in een sectie van één kolom door op ‘blok toevoegen’ te klikken en zoek naar het ‘header blok’ component:

Nu kan je met de volgende instellingen de look & feel van de banner aanpassen naar wens:

• 'Header stijl': verschillende manieren om de header weer te geven (en de positie van de afbeelding).
  • 'Header kleur': bepaalt de tekstkleur in de banner
  • 'Achtergrondkleur': de kleur van de achtergrond als de 'afbeelding in blok' of 'titel in blok'-stijl geselecteerd staan.

De tekst in de banner is dezelfde als de titel van de homepagina op de Bewerken-pagina:

Kies voor de afbeelding een resolutie van minstens 2000px breed en liefst zelfs meer dan 4000px. Het systeem verkleint de afbeelding voor de juiste schermgrootte.

Klik als je klaar bent op 'Blok toevoegen', 'Bijwerken' of 'Opslaan'.