Een overzicht van alle pagina’s kan je ook verkrijgen door via de inhoud naar het overzicht te navigeren. Op het volgende overzicht vind je als gebruiker een overzicht van alle pagina’s. In dit overzicht kan je makkelijk pagina’s zoeken, door gebruik te maken van de  geavanceerde zoekfunctie.

Navigeren naar de inhoud van je website

1. Eerst en vooral moeten we navigeren naar de tab “Website bewerken”

1. Daarna klik je op het tabblad “Inhoud”, waardoor je op het overzicht terecht komt van alle pagina’s op de website. Een afbeelding hieronder toont hoe dit eruit ziet in het CMS. Naarmate er modules worden ingeschakeld of uitgeschakeld zullen er meer velden zichtbaar zijn. Het is mogelijk dat onderstaande afbeelding licht afwijkt van je scherm als gebruiker.