De IPDC module instellen

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 10:15 AM

Vooraleer je de IPDC kunt gebruiken, moet je de gewenste producten selecteren in de IPDC bij Vlaanderen. De producten worden daarna geïmporteerd in de website, waar je ze kan aanpassen.

Om de IPDC in te stellen, kan je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de Paddle modules via de knop instellingen, zoals hieronder is afgebeeld.

1. Je wordt nu doorverwezen naar een lijst waar alle beschikbare modules worden getoond. Binnen deze lijst zoek je naar de IPDC module.

1. Onderaan de pagina kan je nu de instellingen van de IPDC aanpassen.

2. Je kan aan de hand van de instellingen bepalen voor welke producten je een pagina wil laten aanmaken door de titels van de producten aan te vinken.

1. Deze producten worden dan opgeladen in het CMS en krijgen de status concept.

3. Wanneer je naar het inhoudsoverzicht gaat, kan je alle productpagina’s ook terugvinden. Je kan ze snel terugvinden door te filteren op “Paginatype Product”.