De volgende stappen geven weer hoe je wegenwerken automatisch kunt weergeven op je stratenplan.

1. Navigeer naar het stratenplan, waar je de wegenwerken wilt tonen. Je kan er ook voor kiezen om een nieuw stratenplan te maken. Hiervoor kan je de stappen bij de module stratenplan volgen.

1.  Klik op de knop “Bewerken” om je stratenplan te bewerken.

1. Je kan de pagina nu volledig bewerken. Om de wegenwerken in te schakelen, navigeer je naar onderen naar de de zoek instellingen.

1. Binnen de zoekinstellingen vink je de wegenwerken aan, zodat de wegenwerken automatisch worden getoond op je stratenplan.

1. Onderaan de pagina kan je de pagina opslaan, zodat de wegenwerken worden weergegeven.