Een aftelklok blok op je pagina plaatsen

Gewijzigd op Tue, 27 Apr 2021 om 04:20 PM

1. Ga naar de pagina waar je de aftelklok wilt plaatsen.

2. Klik op Lay-out

1. Klik op “Blok toevoegen” in de sectie waar je de aftelklok op je pagina wenst te hebben.

1. Rechts op je scherm kan je alle beschikbare blokken vinden voor je website. Zoek in de zoekbalk naar aftelklok. Klik daarna op “Aftelklok blok” om dit blok toe te voegen.

1. Nu moet je het blok instellen. Vul volgende instellingen in om het blok te kunnen toevoegen aan je pagina.

1. Aftellen naar: Vul de datum in tot waar je wilt aftellen. Hierdoor kan de klok beginnen lopen.

1. Lettergrootte van de timer: geef de lettergrootte in van de timer.

1. Wanneer je het blok hebt ingesteld, klik je op “Blok toevoegen”. Het blok wordt nu toegevoegd aan je pagina.

1. Klik op “Layout opslaan” om de layout van de pagina op te slaan.