Kalender blok toevoegen aan je pagina

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 05:01 PM

1. Ga naar de pagina waar je de evenementen wilt toevoegen als kalender of als lijst.

1. Klik op Lay-out.

1. Ga naar de sectie waar je het blok wilt toevoegen. In de gewenste sectie klik je op blok toevoegen.

1. Aan je rechterkant zie je alle verschillende componenten die je kan toevoegen aan je pagina. In de zoekbalk zoek je naar Kalender

1. Klik op het verkregen resultaat.

1. Je kan het blokje nu instellen:

1. Weergavemodi: Je kan hier kiezen hoe je de kalender wilt tonen

1. In kalenderweergave per maand

2. In een lijstweergave per maand

3. In een maandweergave met een afbeelding

4. In een lijstweergave per week

1. Wanneer je dit gekozen hebt kan je de kalender opslaan door op Blok toevoegen te klikken.

1. Daarna sla je de layout van je pagina ook op, door op Layout opslaan te klikken.