1. Ga naar instellingen - Paddle CMS Platform - Paddle Modules

1. Je ziet nu een overzicht van alle geactiveerde modules waarvan je de instellingen kunt wijzigen.

1. Onder dit overzicht zie je een overzicht met alle geactiveerde modules. Wil je een nieuwe module activeren, neem dan contact op met je project manager of met de helpdesk via support@paddle.be.

1. Om de instellingen van een module aan te passen klik je op een aanklikbare module en scroll je daarna helemaal naar onderen.

1. Om opnieuw het overzicht te zien van alle geactiveerde modules klik je boven op het tweede blokje “Module activeren”.