Kennisbank

Van start met het Paddle CMS (6)

Hier vind je alle uitleg over de basis van het Paddle CMS. Informatie rond het bewerken van je account en de verschillende rollen vind je hier.

Pagina's en pagina's bewerken (Inhoud) (8)

Inhoud toevoegen aan je website doe je via de hoofdtab “Website bewerken” (zwarte hoofdbalk). Voeg inhoud toe via het tabblad “inhoud” (Tweede knop in de blauwe balk)

Modules, koppelingen en integraties (74)

Hier vind je alle informatie over de verschillende modules beschikbaar in het Paddle CMS. Het eerste artikel geeft je een overzicht van alle modules maar een gedetailleerd stappenplan van de werking van de module is ook beschikbaar

Structuur van je Paddle CMS Website (2)

Elke website heeft een structuur nodig. Aan de hand van de structuur kan je zowel als bezoeker als gebruiker makkelijk navigeren doorheen de website. Daarom is het ook belangrijk dat een goede structuur behouden blijft. Dit hoofdstuk geeft meer uitleg over de manier waarop de structuur van je website wordt opgebouwd.

Instellingen van de website (5)

Als webadmin heb je de mogelijkheid om verschillende instellingen op je website aan te passen. Hieronder vind je de belangrijkste instellingen, hoe je er naartoe gaat en wat je daar allemaal kant aanpassen.