Plakken als platte tekst uit een andere website

Gewijzigd op Wed, 30 Aug 2023 om 01:24 PM

Kopiëren/plakken vanuit andere website

Vaak is het makkelijk om teksten te kopiëren van andere websites. Indien u dit gebruikt is het noodzakelijk dat alle opmaak van deze tekst verwijderd wordt. Dit doe je door gebruik te maken van platte tekst in de teksteditor. In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe je tekst kunt plakken als platte tekst:

1. Kopieer de tekst die je op de website wenst te plaatsen.

2. Maak gebruik van de sneltoets “command/control+shift+V”. Dit zal zorgen dat de tekst wordt geplakt als platte tekst.