Wanneer jouw website meertalig is, heb je de mogelijkheid om de taal van je backend en je website aan  te passen. Ook voor de communicatie met Paddle worden deze instellingen gebruikt. De taal van de administratieve pagina’s wordt verondersteld de primaire taal te zijn van je profielinformatie op je account. Aan de hand van deze instellingen kan je in het Paddle CMS zelf kiezen in welke taal je de backend van de website plaatst en in welke taal je eventuele communicatie wilt ontvangen. Deze taalinstellingen kan je aanpassen in je gebruikersinstellingen. Hiervoor kan je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar je eigen gebruikersnaam bovenaan de pagina.

1. Klik op Profiel bewerken

1. Hier kan je alle instellingen van je profiel bekijken.

1. Scroll naar onderen tot je het volgende scherm ziet.

1. Dit veld geeft je twee verschillende opties. Je kan hier kiezen wat de standaardtaal is van de website op je account

1. Daarnaast kan je ook kiezen wat de taal is voor de backend van je account.

De taal van je communicatie zal worden opgebouwd aan de hand van de taal van de backend, dus de taal van de administratiepagina’s

1. Sla de instellingen op om definitief te veranderen.