1. Ga naar het overzich tvan alle modules via Instellingen - Paddle CMS Platform - Paddle Modules

1. Je vindt hier een overzicht van alle modules geactiveerd op je Paddle website. Scroll naar onderen tot je de module “Contactpersoon CSV-import” ziet staan. Klik op deze module om de instellingen te wijzigen.

1. Wanneer je hier op geklikt heb, scroll dan helemaal naar onderen om de instellingen te wijzigen van de module.

1. Hier kan je nu een CSV bestand uploaden vanuit je computer door te klikken op “Bestand kiezen”