De startpagina van de content planner is de URL die je ontvangt bij de opstart van het project.


Geef daar je gebruikersnaam en wachtwoord in. Ben je je wachtwoord vergeten, kies dan voor ‘wachtwoord resetten’. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar jouw adres met een éénmalige login. 

Daarmee kan je de gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen.