Hoe ziet een bedrijfsaccount binnen de nieuws en events dashboard module eruit?

Gewijzigd op Mon, 31 Jan 2022 om 02:49 PM

Een bedrijfsaccount heeft dezelfde look zoals een account van een hoofdredacteur. Het enige verschil is dat men minder opties ziet dan een gewone redacteur. De rechten zijn strikt beperkt tot het aanmaken en wijzigen van nieuwsberichten en events enkel aangemaakt door de gebruiker zelf.

Hieronder vind je een afbeelding van het dashboard, waaraan je kan zien hoe dit verschilt met een normale gebruiker:

Van hieruit zal je ook de meeste handelingen kunnen uitvoeren.