Hoe kan ik de EBL-module configureren in het Paddle CMS?

Gewijzigd op Thu, 17 Feb 2022 om 06:04 PM

Om ervoor te zorgen dat je publicaties kunt ophalen vanuit de EBL database van de Vlaamse Overheid, moet je connecteren met de database. Een connectie instellen kan je doen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle Modules

2. Zoek in de modules naar de EBL module en klik op de module

3. Navigeer naar onderen om de instellingen van de module te bekijken

1. Hier kan je de volgende velden invullen:

1. Access token url

2. Web service URL

3. Client ID

4. Client secret

5. Web service filter

2. Je kan de instellingen opslaan, door te klikken op “configuratie opslaan”.