Hieronder vind je een stappenplan om het overzicht van alle vacatures te raadplegen:

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platfrom > Paddle modules

2. Binnen de modules, zoek naar de vacature module en klik daarop.

3. Scroll naar onderen en klik op Vacatures om het overzicht van de vacatures te bekijken

Let wel op dit is een gegenereerde pagina. Deze pagina is ook zichtbaar voor de bezoekers.