Hieronder vind je een overzicht over je de module kunt inschakelen en de contactpersonen automatisch aanmaken:

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle modules

2. Binnen het overzicht van de modules zoek je naar de module: Contactpersoon generator.

1. Wanneer je daarna naar beneden scrollt, kan je de instellingen van deze module bekijken.

2. Om ervoor te zorgen dat de contactpersonen worden gegenereerd, klik je op “Link gebruikers automatisch aan contactpersonen”

1. Dit zorgt ervoor dat de contactpersonen zullen worden gegenereerd.