Hoe bewerk ik een bestaande tabel?

Gewijzigd op Thu, 31 Aug 2023 om 09:58 AM

Wanneer je een tabel hebt aangemaakt, is het natuurlijk mogelijk om deze tabel achteraf nog te bewerken en bij te stellen. De volgende stappen leren je hoe je dit kan doen:

• Klik op de tabel er verschijnt nu een balk met verschillende iconen

• Met de balk met icoontjes is het mogelijk om de specifiek geselecteerde cel, rij en/of kolom te bewerken. De afbeeldingen hieronder tonen de verschillende opties die je hebt bij deze specifieke instellingen.
  • Om een bijschrift te kunnen toevoegen aan je tabel, klik op het bijschrift icoontje
  • Om de tabeleigenschappen aan te passen, klik je op het tabeleigenschappen icoontje
  • Je kan dan volgende instellingen aanpassen
  • Om de celeigenschappen aan te passen, klik je op het celeigenschappen icoontje
  • Je kan dan volgende instellingen aanpassen