Reacties toestaan op een bepaalde pagina

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 11:03 AM

Als de reactie module werd ingesteld door een webadmin, heb je als gebruiker de mogelijkheid om reacties toe te laten op bepaalde pagina’s. De volgende stappen geven meer uitleg over hoe je reacties op een pagina kunt activeren.

1. Navigeer naar de pagina, waar je de reacties wilt activeren. Klik daar op de tab “Bewerken” zoals hieronder staat afgebeeld.

1. Er verschijnt een nieuw scherm, waar je de verschillende velden van de pagina kan aanpassen of invullen. Rechts zie je een menu met verschillende uitklaptitels. Binnen dit menu zoek je naar “Reactie-instellingen” en klik je daarop.

1. Wanneer je hierop hebt geklikt, dan zal het menu zich openvouwen. Je hebt de keuze om de reacties als openen of geslotenin te stellen.

1. Wanneer je deze instellingen hebt aangepast, klik dan op opslaan.