Voorkomen dat een gebruiker kan inloggen

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 12:10 PM

Soms is het nodig om bepaalde accounts te deactiveren. Een account kan je op twee verschillende manieren te deactiveren, door enerzijds het account te blokkeren en anderzijds door het account te verwijderen. In deze stappen leggen we uit hoe je een account kan blokkeren. 

  1. Ga naar het tabblad “Gebruikers”


  1. Vink de personen aan die niet meer mogen inloggen.

  2. Kies bij “acties” voor “De geselecteerde gebruiker(s) blokkeren ” en voer uit

  1. Bevestig

  2. De gebruikers kunnen nu niet meer inloggen in het CMS

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren