Wat doet de module Bedrijvengids voor horeca?

Gewijzigd op Mon, 31 Jan 2022 om 03:24 PM

Hieronder vind je een overzicht van wat de modules specifiek doet voor je website:

• De Gebruiker heeft de mogelijkheid om velden voor de horeca (vb. Parkeer mogelijkheden) toe te voegen aan de bedrijvengids. Bedrijven kunnen in dit geval zelf bedrijfspagina's maken en onderhouden. De wijzigingen verschijnen na geodkeuring van de hoofdredacteur.

• Er worden dus extra velden toegevoegd aan de bestaande module