Two-factor authentication koppelen aan jouw profiel

Gewijzigd op Mon, 26 Sep 2022 om 12:34 PM

Het CMS ondersteund verschillende apps (Google authenticator, Authy, ... ). Communiceer naar je gebruikers dat ze een van deze apps installeren.

Zodra de module geactiveerd wordt, zal elke gebruiker gevraagd worden om de Two-Factor Authentication (TFA) in te stellen. Dit kan eenvoudig door de stappen in het CMS te volgen.

Elke gebruiker heeft 3 toegelaten inlogpogingen. Indien de TFA niet is ingesteld binnen deze 3 inlogpogingen, zal het account geblokkeerd worden.

Eenmaal de koppeling ingesteld is, zal de gebruiker steeds zijn authenticator app nodig hebben om in te loggen met de TFA.