Toegang geven aan specifieke rollen/bezoekers om de contactgegevens te bewerken.

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 08:33 AM

1. Ga naar de contactpersoon waar je de rechten wilt aanpassen voor bepaalde rollen/bezoekers. Indien je nog een contactpersoon moet aanmaken verwijzen we je graag naar hoe je een contactpersoon moet aanmaken.

2. Klik op “Bewerken”

1. Aan je rechterkant vind je de mogelijkheid om “Digitaal telefoonboek open te klappen.

1. Eenmaal opengeklapt heb je de mogelijk om aan verschillende rollen bewerkrechten te geven, waaronder:

1. Redacteurs

2. Geauthenticeerde gebruikers: Gebruikers met een account

3. Anonieme gebruikers: gewone bezoekers

4. Specifieke gebruikersrollen: Accounts met een specifieke rol.

2. Wanneer de rechten werden aangepast, kan je de pagina opslaan door op opslaan te klikken onderaan de pagina.

3. Een contactpersoon kan je dan als bezoeker aanpassen door te klikken op “Bewerk contactinformatie”

1. Je kan dan volgende contactgegevens aanpassen:

1. Telefoon

2. Telefoonnummer

3. e-mailadres