Updates vanuit de UiTdatabank aanvaarden

Gewijzigd op Di, 21 Mei om 1:33 PM

Opgelet:
Dit artikel is enkel van toepassing indien je ervoor gekozen hebt om updates aan activiteiten uit de UiTdatabank niet onmiddellijk te publiceren.
Ga naar dit artikel over het instellen van de UiTdatabank-module voor meer info.

1. Ga naar Inhoud > Activiteiten

2. Open de activiteit waarvoor er een aanpassing beschikbaar is

3. Klik op de knop "UiT sync"

4. Zodra je hierop klikt zie je per veld het overzicht van de wijzigingen in de UiTdatabank

5. Vink de items aan die je wil overnemen

6. Vink de items uit die je niet wil overnemen

7. Sla opDe gevraagde wijzigingen zijn nu overgenomen