Hoe kan ik een vast sollicitatieformuler instellen?

Gewijzigd op Ma, 1 Jul om 8:32 AM

Opgelet, dit kan je enkel doen als webadmin.

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle modules
  2. Open de instellingen voor de module "Vacature"
  3. Schakel het knopje in voor "Schakel een vast vacatureformulier in"
  4. Vul het e-mailadres in dat een notificatie moet ontvangen wanneer er een nieuwe inzending is
  5. Kies het onderwerp voor deze mail
  6. Kies de inhoud voor deze mail. In de inhoud van de mail kan je volgende tokens gebruiken:
    1. [vacancy:submission:date] = de datum waarop de sollicitatie werd aangemaakt.
    2. [vacancy:title] = de titel van de vacature waarvoor gesolliciteerd werd
    3. [vacancy:submission:values] = de ingevulde waardes van de sollicitati
  7. Klik op "Instellingen opslaan"

Zodra je deze instellingen hebt opgeslaan, zal op elke inzending de knop "online solliciteren" verschijnen. Wanneer de bezoeker hierop klikt, wordt dan automatisch het sollicitatieformulier getoond.