Hoe stel ik de pdf export module in?

Gewijzigd op Wed, 17 Jan 2024 om 02:03 PM

Zodra de pdf-exportmodule geïnstalleerd is, verschijnt de downloadknop automatisch op alle pagina's.

In de instellingen van de module kan enkel een stylesheet (CSS) voor print toegevoegd worden.

Heb je zelf geen ervaring met CSS-code? Neem dan contact op met je projectmanager.

Heb je wel ervaring met CSS-code? Volg dan de stappen hieronder.

1. Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle modules
  2. Kies voor pdf export module
  3. Plak jouw CSS-code in het beschikbare veld
  4. Klik op "Instellingen opslaan"