Hoe kan een bezoeker een PDF downloaden?

Gewijzigd op Mon, 22 Jan 2024 om 04:20 PM

De bezoeker kan een pagina downloaden in pdf-formaat.

Links onderaan de PDF downloaden door op de pagina te klikken op de knop "Download als PDF". Deze knop verschijnt altijd onderaan de pagina.

Vervolgens kan de bezoeker een aantal instellingen kiezen:

• Het gewenste papierformaat
  • Of de header van de webpagina inbegrepen moet zijn in de export
  • Of de footer van de webpagina inbegrepen moet zijn in de export
  • Welke inhoud moet gedownload worden
    • Alle contentypes kan je als specifieke velden exporteren in de pdf, die velden worden automatisch opgenomen
    • Elk blok verschijnt als aanvinkvakje. Door een blok aan te vinken, zal het opgenomen worden in de pdf.
    • Wanneer het blok een bovenschrift heeft, wordt dit weergegeven als naam van het blok.
    • Bij een lijst kan de bezoeker ervoor kiezen om enkel specifieke elementen te downloaden.
  • Door het klikken op "Download PDF" wordt het pdf-bestand automatisch gedownload.